Продовжуємо співпрацю з «Донецьким обласним навчально-методичним центром культури»

27-28 січня фахівці Парку взяли участь в обласному семінарі-практикумі за темою: «Залучення грантових коштів для розвитку туристичної галузі в регіоні. Практичні поради» від «Донецького обласного навчально-методичного центру культури».

Розвиток інфраструктури туристичної галузі на Донеччині (розробка нових туристичних маршрутів, створення профільних інформаційних майданчиків, розвиток фестивального та зеленого туризму) потребують додаткових джерел фінансування. Саме тому набуття навичок залучення фінансових ресурсів з усіх доступних джерел є одним з ключових факторів.

Під час семінару учасники отримали інформаційно-консультаційну, освітню, методичну підтримку, а також низку інструментів, які після адаптації під конкретні потреби зможуть використовуватися на практиці.

Дякуємо організаторам за плідну співпрацю, зокрема начальнику відділу краєзнавства та туризму Донецького обласного навчально-методичного центру культури Валентині Лимаренко. Хочемо відзначити професійність ведучої семінару методиста відділу краєзнавства та туризму Донецького обласного навчально-методичного центру культури лариси петрової, яка в доступній та цікавій формі розклала по полицям складні аспекти роботи з грантовою документацією.

Захід пройшов з урахуванням карантинних умов.