Взяли участь в обласному семінарі «Інвентаризація туристичних об’єктів та мапування – поради експертів»

25 лютого фахівці РЛП «Краматорський» відвідали обласний семінар-практикум за темою «Інвентаризація туристичних об’єктів та мапування – поради експертів».

Під час заходу ознайомились із сучасним станом туристичної інфраструктури Донецької області, окреслили сильні сторони та проблеми, що потребують негайного вирішення, обмінялися досвідом та обговорили шляхи для співпраці між представниками різних галузей. На жаль, незважаючи на безліч зусиль, імідж нашого регіону залишається дещо «лякаючим» для пересічного туриста, тому важливо працювати не тільки фізично – створюючи комфортні умови для перебування, але й просувати переваги Донеччини в інформаційному просторі. Це досить складне завдання, та спільними зусиллями можна досягти неабияких успіхів.

Серед учасників були присутні співробітники закладів культури, природоохоронних установ, органів самоврядування та громадських організацій. У якості спікера виступила завідувач відділу краєзнавства та туризму Донецького обласного навчально-методичного центру культури Валентина Лимаренко.

Семінар пройшов у приміщенні КЗ «Мистецька школа № 1 Краматорської міської ради» з урахуванням карантинних умов.